Politica de confidențialitate și termeni generali de utilizare

Bine ati venit pe pagina noastră! Suntem implicați pentru a te asigura că confidențialitatea ta este protejată și respectată. Pe această pagină te vom informa despre politica de confidențialitate care privește domeniul nostru online. Te rugăm să ne contactezi pentru cerințe suplimentare.

Îți dorim studiu plăcut pe pagina noastră web!

Echipa BGT Consulting

1. Directivele de protecție a datelor

Ne face plăcere să-ți urăm bun venit pe pagina noastră! Suntem implicați pentru a te asigura că confidențialitatea ta este protejată și respectată și dorim să te simți în siguranță și confortabil, atunci când vizitezi paginile noastre.

2. Colectarea datelor cu caracter personal:

Poți să ne vizitezi site-ul fără a ți se cere date cu caracter personal. Singurele informații pe care le primim sunt numele furnizorului tău de internet, website-ul de unde tu vii și pe care dintre website-urile noastre le cauți. Aceste informații vor fi evaluate în scopuri statistice, și în orice caz, utilizatorii individuali rămân anonimi.

Datele cu caracter personal sunt colectate doar atunci când tu le furnizezi prin acord exprimat, cum ar fi în cazul completării unui chestionar. Aceste informații vor fi folosite doar în scopul menționat, în cazul completării lor.

3. Limitări ale utilizării și distribuirii datelor cu caracter personal:

În concordanță cu regulamentele curente privind protecția datelor cu caracter personal, toate datele cu caracter personal adunate prin utilizarea directă a serviciilor noastre de internet vor fi colectate, procesate și utilizate doar pentru inregistrarea cursantilor in platfotma noastra si inscrierea la examenele sustinute la ISF sau protejarea intereselor noastre legitime de afaceri, cu privire la consultarea și serviciile pentru clienți și pentru design-ul de produse orientate pe cerere.

4. Dreptul de acces la date cu caracter personal și la registrul public de procesare a informației:

La cerere și conform legislației curente, vei primi notificare scrisă privind orice date cu caracter personal pe care le putem deține despre tine.

5. Securitate

Aplicăm măsuri de siguranță tehnice și organizaționale pentru a proteja datele furnizate împotriva utilizării greșite sau accidentale, pierderii, distrugerii sau accesării de către persoane neautorizate. Măsurile noastre de securitate sunt îmbunătățite permanent. Dacă ai întrebări legate de procesarea datelor tale cu caracter personal, nu ezita să ne contactezi.

Procedura de înregistrare

1. Birou responsabil

2. Birou lector

Temesan Ioan Dorin

3. Adresa biroului responsabil

Strada Viilor, Numărul 588a, Bl. 2, Sc. B, Ap. 8, Loc. Teaca, Jud. Bistrita-Nasaud

4. Scopul colectării, procesarea și utilizarea datelor:

Obiect de activitate: activități inregistrare cursanti si inscriere examinare ISF.

Colectarea, procesarea și utilizarea datelor sunt efectuate doar în scopul menționat mai sus.

5. Descrierea grupului de populație căruia i se adresează și datele sau categoriile de date la care se face referire

Datele consumatorilor, datele personalului, precum și datele distribuitorilor, așa cum sunt cerute pentru scopurile menționate mai sus, la punctul 4. La cerere, vă informăm cum și care dintre datele dumneavoastră sunt reținute.

6. Destinatari sau categorii de destinatari către care am putea, de asemenea, dezvălui date:

Organe publice, pe baza reglementărilor prealabile, contractori externalizați, precum și părți terțe și departamente interne BGT Consulting SRL, în conformitate cu scopurile menționate la punctul 4.

7. Perioada obligatorie de ștergere a datelor cu caracter personal

Legislativul a stabilit multe obligații și perioade limitate de stocare. După expirarea termenului limită, datele respective vor fi șterse automat. Dacă nu este stipulat altfel, datele vor fi șterse dacă scopurile menționate la secțiunea 4 încetează să se aplice.

8. Protejarea transferului de date către state terțe

Un transfer de date către state terțe este destinat doar în cadrul reglementărilor legale naționale și internaționale.

Echipa BGT CONSULTING SRL