Despre Noi

Compania BGT CONSULTING SRL are ca obiect de activitate: activitati auxiliare de asigurari si fonduri de pensii, intermedierea in Asigurari, alte forme de invatamant si este autorizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

BGT CONSULTING SRL este infiintata in ianuarie 2016, ca urmare a dezvoltarii activitatii de intermediere Asigurari desfasurata alaturi de BUSINESS GROUP TEMESAN SRL, companie de intermedieri in asigurari, partenera la unul din primii 3 brokeri de asigurari din Romania.

In prezent, avem o echipa formata din 2 angajați care organizeaza si coordoneaza activitatea societatii in ceea ce priveste activitatea de inregistrare documente cursanti, urmarirea stadiului si nevelului de asimilare de catre cursanti a tipului de curs abordat. Aceasta echipa este indrumata de lector- coordonator autorizat ASF, cu experienta de peste 12 ani in domeniul intermedierii asigurarilor, punand in acest fel la dispozitia cursantilor toata experienta acumulata . Mulțumita comunicarii continue, urmaririi indeaproape a activitatii și o colaborare strânsă intre participantii la cursurile de Calificare sau Pregatire Continua in Asigurari, echipa noastra este pregatita sa-si atinga obiectivele stabilite si anume furnizarea de soluții adecvate pentru clienții noștrii astfel incat sa reusim impreuna sa dezvoltam continuu capacitatile teoretice si practice a le tuturor intermediarilor in asigurari. Stim că drumul spre cheia succesului este stabilirea unei relații de incredere intre cursant si intermediar pe de o parte, precum si construirea unei dezvoltari profesionale continue intre broker și cursant pe de alta parte.

Punctele noastre forte: profesionalism, promptitudine , calitate si garantam cele mai corecte informatii specific dezvoltarii profesionale teoretice si practice, in functie de necesitatile clientilor.

BGT CONSULTING SRL are personalul cu experiența care este dedicat si disponibil pentru a raspunde solicitarilor clientilor, oferind soluții complete în toata gama de pregatire profesionala in asigurari.